Meistä

Kaikki mitä ikinä tarvitset miesten järkevään komeudenhoitoon, erilaisia oppaita ja vinkkejä myöten.


Kuvittele, että sinulla olisi hyvä kaveri, joka tasaisin väliajoin antaa sinulle arvokkaita vinkkejä oman ulkonäön fiksuun hoitoon. Vinkkejä, joita voi aikanaan vaikka omalle pojalle opettaa.

Tämä kaveri on myös kokeillut kaikki mahdolliset komeudenhoitotuotteet partahöylistä ja partaöljyistä palasaippuoihin asti, joten tiedät hänen suosittelevan ainoastaan parhaaksi koettuja tuotteita. Paino sanalla suositella, koska hyvä kaveri ei koskaan tyrkytä tai painosta.

Herrkompaniet on tämä kaveri. Meillä sinun ei tarvitse koskaan miettiä onko jokin valikoimamme tuote varmasti laadukas, tai pelätä että hinta ei vastaa laatua. Valikoimamme koostuu 100% parhaista mahdollisista komeudenhoitotuotteista, joista jokainen on läpäissyt meidän henkilökohtaisen seulan. Emme myy markettitason roinaa, mutta emme myöskään ylihintaisia luksusbrändejä. Myymämme brändit ovat yleensä hieman pienempiä toimijoita, joilla ei ole laatua heikentävää massatuotantoa.

Meillä häärää täällä ihan tavalliset miehet, jotka ovat kantapään kautta oppineet mikä toimii ja mikä ei, mikä on huijausta ja mikä ei. Ymmärrämme miesten yksilöllisyyden tarpeen ja olemme ottaneet sen huomioon rakentaessamme tuotevalikoimamme. Niin, ja on meillä täällä yksi nainenkin antamassa arvokasta naisen näkökulmaa asioihin.

Käy siis selaamassa blogiamme hyödyllisiä vinkkejä varten ja katso tuotekategoriamme läpi, jos sattuisit löytämään itsellesi jotain kiinnostavaa. Meillä on salamannopea toimitus.

Laita myös sähköpostisi allaolevaan boksiin, niin saat ensimmäisenä ilmoituksen uusista tuotteista ja blogikirjoituksista, sekä sisäpiirin skuuppeja. Tässä vaiheessa lienee selvää, että me ei koskaan spämmätä sinua. Tervetuloa mukaan!